Συχνές Ερωτήσεις

Πως μπορώ να ενοικιάσω τηλεόραση?
*Τα καταστήματα μας παρέχουν υπηρεσίες ενοικίασης μια από αυτές είναι της τηλεόρασης.Η διαδικασία ενοικίαση είναι η εξής:

α)Στο κατάστημα δημιουργείτε μια αρχειοθέτηση σε ποια κλινική και σε ποιο δωμάτιο βρίσκεται ο ασθενής και ένα τηλέφωνο επικοινωνίας καθώς και το ονοματεπώνυμο.
β)Για να παραλάβετε μια τηλεόραση θα πρέπει να αφήσετε ένα οποιοδήποτε δημόσιο έγγραφο(ταυτότητα,διαβατήριο,πάσο,αποδεικτικό τραπέζης κ.α) είτε του συνοδού είτε του ασθενή,σαν εγγύηση και το οποίο επιστρέφεται κατά την επιστροφή της τηλεόρασης.Τότε γίνεται και η πληρωμή της ενοικίασης(3€ την ημέρα).
γ)Οι παραδόσεις γίνονται από τα καταστήματα μας στο ωράριο επισκεπτηρίου του εκάστοτε νοσοκομείου αναλόγως την εποχή,είτε την παραλαμβάνεται μόνοι σας από τα καταστήματα μας σ'όλη την διάρκεια της ημέρας.
Τηλέφωνο παραγγελιών:(2410628808,6936465806)
Τι άλλες ενοικιάσεις παρέχεται?
Σύμφωνα με την ζήτηση του κόσμου πραγματοποιούμε τις ανάγκες των συνοδών και των ασθενών για την καλύτερη και πιο ευχάριστη νοσηλεία τους.Και έχουν ως εξής:

α)Αεροστρώματα κατακλίσεων(2€ ημερησίως) καθιστά αναγκαίο σε περιπτώσεις χρόνιας παραμονής του ασθενή σε κλινική κατάσταση για την αποφυγή κατακλίσεων.
β)Πτυσσόμενες πολυθρόνες κατάλληλες για ξεκούραση δίπλα στον ασθενή καθώς και για ύπνο.(3€ ημερησίως).
γ)Πτυσσόμενα κρεβάτια για ύπνο και επιλέγονται σε δωμάτια με χώρο συνήθως μονόκλινα.(3€ ημερησίως).
δ)φορητά ψυγεία ρεύματος για να διατηρείται πάντα τα προϊόντα του ασθενή κρύα.(3€ ημερησίως).
ε)Ειδικά παιδικά οξύμετρα χαμηλότερης ευαισθησίας και ακριβής μέτρησης.(50€ τον μήνα).
ζ)Θήλαστρα μητρικά για διευκόλυνση των καινούριων μαμάδων μας.(40€ τον μήνα).
η)Ορθοπαιδικά είδη(πατερίτσες,πτυσσόμενη περιπατητήρες,περιπατητήρες σταθεροί και περιπατητήρες με βήμα) χωρίς να επιβαρύνεται ο ασθενής με αγορές προϊόντων που θα χρησιμοποιήσει ελάχιστες ημέρες.
Παρέχεται και τις υπηρεσίες ενοικίασης κατοίκων?
Τα καταστήματα μας είναι πάντα στην διάθεσης σας για να σας εξυπηρετήσουν οπουδήποτε είστε,σε οικία είτε σε κέντρο αποκατάστασης αρκεί να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Γραμμή επικοινωνίας(2410628808,6936465806)
Μπορείτε να κάνουμε παραγγελίες προϊόντων σας κατ'οίκον?
Όλα τα προϊόντα μας είναι διαθέσιμα να έρθουν στο χώρο σας η σε όποια κλινική νοσηλεύεστε χωρίς επιβάρυνση τιμής σε προϊόντα.(ελάχιστη παραγγελία 10€).
Πάνα ακράτειας ή πάνα βρακάκι,ποια είναι η διαφορά?
Αναλόγως την κατάσταση του ασθενή επιλέγουμε και την αντίστοιχη πάνα.Όταν ο ασθενής είναι κλινήρης επιλέγουμε την πάνα ακράτειας διότι είναι πιο ευκολότερη η τοποθέτηση της στον ασθενή,όταν ο ασθενής μπορεί να κινηθεί.